Janssen Cosmetics

Janssen Cosmetics - Tutkittu, turvallinen ja tehokas

Salongin pääsarjana toimii saksalainen ammattikosmetiikkasarja Janssen Cosmetics, joka on tunnettu ihon tehoboostereista, ampulleista, seerumeista ja kapseleista. Tuotesarja on samalla tehokas mutta hemmotteleva. Tuotesarjan tuoksut ovat erityisen miellyttäviä, mutta mietoja.

Tuotesarjassa yhdistyvät farmalogian laatu ja turvallisuus sekä kosmeettisen ihonhoidon hemmottelevuus. Tuoteformuloiden tehokkuus piilee korkea-laatuisissa ja voimakkaissa aktiiviaineyhdisteissä, jokainen cosmeceutical-hoitotuote onkin pitkällisen tutkimus- ja kehitystyön tulos. Yksilöllisesti suunnitellut kosmetologiset hoidot kauneushoitolassa sekä säännönmukainen ihon kotihoito mahdollistavat ihon, josta olet aina unelmoinut.

Sarja on laaja ja jokaiselle iholle löytyykin sopivat tuotteet. Sarjasta löytyy laaja kirjo kotiin kasvojen ihonhoitotuotteita, mutta myös käsille, jaloille ja vartalolle. 

Janssen Cosmetics -tuotteet kehitetään ja valmistetaan Aachenissa, Saksassa. Tuotekehitystyön keskiössä ovat kunkin ihotyypin tarpeet ja haasteet; tehokkaiden aktiiviainekonseptien avulla ihon profiilissa saadaan aikaiseksi välittömiä ja pitkäkestoisia, sekä silmin havaittavia ja tutkimuksin mitattavia positiivisia muutoksia.

Kauneussalonki Miliina

Kauppalankatu 9-11, 32200 Loimaa