Suojaa ihosi auringolta!

Aurinko virkistää mieltä, luontoa ja sitä iho sekä keho tarvitseekin D-vitamiinin tuottamiseen. Auringolla on kuitenkin paljon myös haittavaikutuksia.

Iho tulee suojata vuodenajasta riippumatta tuotteella, jossa on sekä UVA- että UVB-suoja. Näin estetään sekä ihon palaminen, ihon ennenaikainen vanheneminen sekä auringon mahdollisesti aiheuttamat solumuutokset.

Fysikaaliset filtterit heijastavat UV-säteet ihosta poispäin, kun taas kemialliset muuttavat UV- säteet lämmöksi iholla. Lapsilla käytetään aina fysikaalisia filttereitä.

Aurinkosuojatuotetta tulee lisätä tunnin välein runsas kerros. Suojaa ihosi vaatteilla ja päähineillä ja vältä suoraa auringonvaloa. Aurinkosuoja tulee levittää iholle 30 minuuttia ennen auringolle altistumista. Levitä tuotetta lisää aina uimisen, hikoilun ja pyyhekuivaamisen jälkeen.

Nautitaan auringosta turvallisesti! ☀️⛱

High Protection Sun Care 55,60€/75ml

Kasvoille ja vartalolle tarkoitettu aurinkosuojavoide. SPF 50, UVA- ja UVB- suoja. Sopii myös aurinkoherkimmänkin suojatuotteeksi. Antaa suojan myös haastavissa ympäristöolosuhteissa, kuten vesilä, vuoristossa tai tropiikissa.

Sisältää kemiallisia UV-filttereitä. 

Vaikuttavina aineina kemialliset UV-filtterit, ektoiini, lyhyt- ja pitkäketjuiset hyaluronihapot sekä glyseriini.

Sun Protection Spray 57,40€/150ml

Ravistettava aurinkosuojasuihke vartalon iholle. SPF 30, UVA- ja UVB-suoja. Imeytyy nopeasti. 

Ravista hyvin. Suihkuta ihoon runsas kerros ja imeytä hierovin liikkein. Älä suihkuta silmiin tai sisäänhengitä tuotetta.

Vaikuttavina aineina kemialliset UV-filtterit.

After Sun Lotion 36,10€/150ml

Rauhoittava After Sun- emulsio auringolle altistumisen jälkeen. Rauhoittaa ja viilentää ihoa. Miellyttävä hedelmäinen tuoksu. Imeytyy ihoon nopeasti. 

Levitä vartalolle suurin liikkein. Huolehdi myös sisäisestä kosteutuksesta ja juo vettä riittävästi auringossa oleillessasi.

Vaikuttavina aineina aloe vera, bisabolol, lakritsinjuuri, hevoskastanja, pantenoli, karitevoi ja makadamiaöljy. 

Face Guard Advanced 41,70€/30ml

Aurinko- ja pakkassuojatiiviste. SPF 30, UVA-, UVB- ja IR-suoja. Hidastaa ihon ennenaikaista valovanhenemista. Tämän kanssa voidaan tehdä mistä tahansa tuotteesta aurinkosuojakertoimellinen. Kevyt emulsiomainen koostumus.

Levitetään aamuisin puhtaille kasvoille voiteen alle. Voit levittää tätä myös kämmenselkiin antamaan suojaa pigmentoitumista vastaan! Käytetään vuodenajasta riippuen päivittäin.

Vaikuttavina aineina kemialliset sekä fysikaaliset UV-suojat, Ektoiini® sekä Thermus Thermophilus.


Ektoiini®

Mikro-organismien tuottama ihosoluja suojaava aine. Taistelee tehokkaasti UV- säteitä ja lämpöä vastaan toimien kilpenä.

Thermos Thermophilus

Bioteknologisesti uutettu entsyymi, joka toimii voimakkaana antioksidanttina, neutralisoi vapaita happiradikaaleja sekä taistelee IR-säteiden aiheuttamia haittavaikutuksia vastaan.