Miesten iho on rakenteeltaan useimmiten joko todella kuiva tai erityisen rasvoittuva. Miesten iho on myös melko paksu ja he haluavat mahdollisimman simppelin ihonhoitorutiinin. Janssen Cosmetics Men- tuotteet ovat luotu juurikin näitä seikkoja ajatellen sekä tuoksut on valittu kohderyhmän nenään sopivaksi.

Naisten ja miesten ihot ovat solutasolla samanlaiset. Muutoksia kuitenkin ihoon voi tuoda hormonit, jotka miehellä on testosteroni. Testosteroni edistää talirauhasen toimintaa, lisää karvankasvua sekä paksuntaa ihoa ja solukerroksia.

Purifying Wash & Shave 33,80€/75ml

Puhdistusgeeli jokapäiväiseen käyttöön. Sopii myös partavaahtona. Estää ihoärsytystä ja pehmittää ihoa. 

Puhdistustuotteena: Vaahdota pieni määrä geeliä veden kanssa ja levitä kasvoille hierovin liikkein. Pyörittele kasvoilla n. 40 sekuntia ja huuhtele pois. Viimeistele hoitotuotteilla.

Partavaahtona: Vaahdota parta ja anna vaikuttaa hetki. Sheivaa normaaliin tapaan ja huuhtele pois. Viimeistele rauhottavilla tuotteilla.

Vaikuttavana aineena D-pantenoli.

Energizing Eye Roll-on 43,50€/15ml

Turvotusta ja tummuutta vievä viilentävä silmänympärystuote. Tuotteessa on pyörivä, pallomainen roll-on, joka virkistää silmänympärysihoa tehokkaasti. Helppokäyttöinen ja imeytyy nopeasti.

Levitä puhdistetuille kasvoille aamuin illoin. Viimeistele voiteella.

Vaikuttavana aineena Men's Eye Perfecting Complex*, SpeciMen*, lyhyt- ja pitkäketjuiset hyaluronihapot, kofeiini sekä mentyylilaktaatti.

Calming Hydro Gel 53,20€/50ml

Kosteuttava geelivoide. Täydellinen rauhoittava tuote parranajon jälkeen. 

Levitä voide puhdistetuille kasvoille aamuin illoin. Hiero kevyin liikkein. 

Vaikuttavina aineina Men's SuperMoist*, lyhyt- ja pitkäketjuiset hyaluronihapot, sakkaridi-isomeraatti, pantenoli, Men's Ultra Calm*, aloe vera ja E-vitamiiniasetaatti.

24/7 Skin Energizer 55,-/50ml

Virkistävä anti-ageing voide. Imeytyy ihoon nopeasti. Virkistää ja tehokosteuttaa ihoa. Suojaa ihoa ympäristön haittavaikutuksilta. 

Levitä voide puhdistetuille kasvoille aamuin illoin. Hiero kevyin liikkein. 

Vaikuttavina aineina Men's Supermoist*, SpeciMen*, lyhyt- ja pitkäketjuiset hyaluronihapot, allantoiini, bisabolol ja E-vitamiiniasetaatti.

Active Shower Gel 27,10€/200ml 

Virkistävä suihkugeeli!


Men's Eye Perfecting Complex

Voimallinen 4in1- formula, joka sisältää tripeptidejä, mikroleväuutetta, pantenolia sekä lyhytketjuista hyaluronihappoa. Hoitaa tummia silmänalusia ja kosteusköyhyydestä johtuvia juonteita.

Specimen 

Apilanleipäpuusta uutettu anti-ageing aktiivi. Vähentää väsymyksen merkkejä. 

Men's Ultra Calm

Rauhoittava ja ravitse aktiiviaineyhdiste, joka sisältää mustaherukansiemenöljyä, jalokellouutetta ja auringonkukkaöljyä.

Men's SuperMoist

Sisältää ihon luonnollisen kosteustekijän avainkomponentit. Kosteuttaa ja vähentää kosteusköyhyydestä johtuvia juonteita.

Kauneussalonki Miliina

Kauppalankatu 9-11, 32200 Loimaa