Fair Skin- tuotteet ovat suunnattu iholle, jossa esiintyy häiritseviä pigmenttimuutoksia ja ihon epätasaisuuksia. Ihon epätasaisuudet yleensä johtuvat auringon liiasta säteilystä, hormoneista, tietyistä lääkityksistä tai geeneistä. Fair Skin- tuotteilla saadaan ihoa kirkkaammaksi ja tasaisemmaksi ja taistellaan uusien pigmenttimuutosten syntyä.

Pigmenttimuutosten hoito on pitkäaikaista ja siihen tulee sitoutua. Pelkästään aurinkokertoimella suojautuminen ei ehkäise tai hoida pigmenttimuutoksia. 

Kohti säteilevän kirkasta ihoa!

Melafading Cleansing Powder 26,70€/60g

Kirkastava puhdistuspulveri. Puhdasta C-vitamiinia sisältävä puhdistuspuuteri on tarkoitettu paksulle, pigmentoituneelle ja ikääntymisestä huolestuneelle iholle! Jättää kauniin mattapinnan.

Sekoita noin herneen kokoinen määrä puuteria veden kanssa kämmenien välissä. Seoksesta muodostuu kermainen puhdistusvaahto. Pyörittele kasvoilla n.40 sek ja huuhtele pois.

Vaikuttavina aineina askorbiinihappo (C-vitamiini) ja titaanioksidi.

Melafading Toner 22,80€/100ml

Kirkastava ja virkistävä kasvovesi pigmentoituneelle iholle.

Pyyhkäise kasvot kasvovedellä puhdistuksen jälkeen kasvovanujen avulla. Mikäli olet puhdistanut kasvot edeltävällä puuterilla, voit myös taputella kasvoveden ihoon.

Vaikuttavina aineina Morus Alba*, Kasviuute SORR, glyseriini ja aloe vera.

Brightening Exfoliator 45,-/50ml

Tehokas kaksoiskuorinta samealle, paksulle ja pigmentoituneelle iholle. Kuorinnassa sekä kemiallisen että mekaanisen kuorinnan vaikutukset. Kuorinta vaalentaa ihon pigmenttivirheitä erittäin tehokkaasti, jonka jälkeen iho näyttää erittäin kirkkaalta ja kauniilta. 

Levitä kuorinta koko kasvoille ja kitkaa kevyesti painaen. Kiinnitä huomiota pigmenttimuutosten reunoihin sekä ihon paksuimpiin kohtiin. Käytä 1-2 krt/vko, laita aina naamio. HUOM! Kuorinnan jälkeen vältä ihon altistamista auringonpaisteelle ja käytä aurinkosuojaa.

Vaikuttavana aineena glykoli- ja sitruunahappo, titaanidioksidi ja perliittirakeet.

Dark Circle Eye Cream 37,70€/15ml

Silmänympärysiho voi olla tumma monesta seikasta; stressistä, huonosta ruokavaliosta, vähäisestä unesta, geeneistä tai rakenteellisista syistä.

Tummille ja väsyneille silmänympäryksille tarkoitettu silmänympärysvoide kirkastaa, kosteuttaa ja aktivoi lymfaverenkiertoa silmänympärysalueella vieden turvotusta ja tummuutta pois.

Levitä aamuin illoin silmänympärysiholle. Taputtelen ihoon nimettömillä nuppineulan kokoinen määrä. 

Vaikuttavina aineina valoa heijastavat pigmentit, tri-peptidit, mikroleväuute, pantenoli, hyaluronihappo, aloe vera, bisabolol ja allantoiini.

Fair Complexion Serum 38,20€/30ml

Ihon vaalennusboosteri! Vaalentaa tehokkaasti pigmenttimuutoksia päivä- ja yövoiteen kanssa yhdessä. Täyttää ihon kosteudella.

Levitä puhdistetuille kasvoille, ennen yö- ja päivävoidetta. 

Vaikuttavina aineina Hexylresorcinol*, sakkaridi-isomeraatti, mulperiuute, fytiinihappo, lyhyt- ja pitkäketjuiset hyaluronihapot.

Brightening Day Protection 49,30€/50ml

Kirkastava ja suojaava päivävoide. Sisältää aurinkosuojakertoimen SPF20. Hexylresorcinol tasoittaa ihon pigmenttivirheitä ja vaaleat pigmentit kirkastavat ihoa välittömästi. Kaunis, kuulas iho!

Levitä kasvoille herneen kokoinen määrä aamulla puhdistuksen ja kasvovesipyyhkäisyn jälkeen. 

Vinkki! Sivele voiteella myös kämmenselät. 

Vaikuttavina aineina Hexylresorcinol*, sakkaridi-isomeraatti, titaanidioksidi, UV-filtteri

Brightening Night Care 48,30€/50ml

Kirkastava, kosteuttava ja uudistava kevyt yövoide pigmentoituneelle ja epätasaiselle iholle. Yhdessä päivävoiteen kanssa ennaltaehkäisevät ja korjaavat pigmenttivirheitä. 

Levitä kasvoille iltaisin puhdistetuille kasvoille. 

Vaikuttavina aineina Hexylresorcinol*, sakkaridi-isomeraatti, isostearyl isostearate, lyhyt- ja pitkäketjuiset hyaluronihapot


Kasviuute SORR

Erittäin tehokas kahden kasviuutteen aktiiviaineyhdiste (Siegesbeckia orientalis ja Rabdosia rubescens) ehkäisee melaniinin imeytymistä keratinosyytteihin. Rauhoittava ja antioksidanttinen hoitovaikutus. Vahvistaa ja voimistaa ihoa.

Hexylresorcinol

Erittäin voimakas tyrosinaasiensyymin aktiivisuutta hillitsevä aktiiviaine, jonka on todettu vaalentavan ihoa. Tasoittaa ihon pintaa sekä pieniä juonteita. Parantaa ihon sävyä.

Morus Alba

Kasviuute valkoisen mulperipuun juurista. Stabiloi tyrosinaasientsyymin passiiviseksi.

Kauneussalonki Miliina

Kauppalankatu 9-11, 32200 Loimaa