Karvanpoiston jälkeen iholle saattaa syntyä sisäänkasvaneita karvoja, näppyjä, punoitusta tai joskus myös turvotusta. Karva ei pääse tunkeutumaan ihon lävitse ja jää loukkuun ihon alle, ihoon syntyy aristava näppy. Tähän auttaa ihon säännöllinen kuorinta sekä kosteutus. Päivittäisellä ihonhoidolla ehkäistään sisäänkasvaneiden karvojen syntyminen.

Kuorintahanskat 5,-

Sisäänkasvaneiden hoidossa ja ennaltaehkäisyssä kuorinta on tärkeää, jotta saadaan ihon pinnalta ylimääräinen ihosolukko pois ja karva pääsee helpommin ihon pintaan.

Bikini- ja brassialuetta tulee välttää kuoria kuorintatuotteilla, koska ne voivat olla liian voimakkaita. Kuorintahanskat sopivat on bikinibrassi-alueelle parhain!

Hiero kuorintahanskoilla koko kroppa suurin liikkein 2-3 kertaa viikossa. Kuorinnan jälkeen muista aina levittää kosteusvoide.

Pfb Vanish Roll-On 25,-/60ml

Pfb vanish on viilentävä roll-on -geeli, joka on kehitetty ehkäisemään ja hoitamaan sisäänkasvaneita karvoja. Kaikille ihotyypeille.

Pfb vanish kuorii ihoa hellävaraisesti ja 'nostaa' sisäänkasvaneen karvan ihon pintaan, jolloin ihon ärsytys, mm. turvotus ja punoitus, häviävät. Ei suositella käytettäväksi raskaana oleville ja imettäville.

Levitä 1-2 kertaa päivässä ja anna imeytyä. Tarvittaessa levitä iholle voide, kun geeli on imeytynyt. Mikäli ihossa ilmenee ärsytystä, pidä taukoa tuotteen käytöstä tai käytä muutaman päivän välein

Tuloksia näet jopa alle 48 tunnissa!

Vaikuttavina aineina salisyyli-,  glykoli- ja maitohappohappo, kamferiöljy sekä pajunkuoriuute.

Pfb Vanish Roll-On Ultra 30,-/60ml

Pfb vanish ULTRA on täydellinen tuote hoitamaan sisäänkasvaneita karvoja sekä niistä johtuvia pigmenttimuutoksia. Kaikille ihotyypeille.

Voidaan käyttää esim. reisien sisäosiin ja bikinialueille, kainaloihin, leukaan ja niskaan. Ei suositella käytettäväksi raskaana oleville ja imettäville.

Vaikuttavina aineina salisyylihappo, siitakesieni-, lumpeenkukka- ja plaktonuute sekä cromabright.

Ihoa vaalentava vaikutus 6-8 viikossa!