Kun unelmanasi on tasaisen sävyinen, rauhallinen ja mukavan tuntuinen iho. Sensitive Skin- tuotteet sopivat erinomaisesti iholle, jossa esiintyy lehahtelua, kuumotusta, kutinaa ja ärtymystä. Couperosa- ja ruusufinni-iho nauttivat tästä linjasta.

Herkkä ja herkästi reagoiva iho ärtyy nopeasti kohdatessaan ulkoista rasitusta, koska sen luonnollinen suojavaippa on valmiiksi hauras. 

Tuotteet vähentävät punoitusta, kiristyksen tunnetta ja kutinaa samalla vahvistaen ihon luonnollista suojavaippaa. Sopii myös couperosan ja rosacean hoitoon sekä ensimmäiseksi tuotelinjaksi kemoterapiahoitojen päätyttyä. Tuoksuainesosiksi on valittu allergeeniton parfyymi.

Soft Cleansing Mousse 39,50€/200ml

Kuohkea ja pehmeä puhdistusvaahto, joka puhdistaa ihon hellävaraisesti, mutta tehokkaasti. Puhdistustuotteen pH on neutraali, jotta ärtynyt iho ei ärsyynny lisää puhdistuksesta. 

Pumppaa 2-3 pumppausta valmisvaahtoa kämmenillesi ja hiero kasvoilla n. 40 sekuntia. Huuhtele vedellä ja viimeistele kasvovedellä ja hoitotuotteilla.

Vaikuttavana aineena allantoiini.

Soft Soothing Tonic 35,10€/200ml

Erityisen rauhoittava ja kosteuttava kasvovesi. Sopii iholle, jota kiristää, kuumottaa ja punoittaa. 

Puhdista kasvot normaalisti puhdistustuotteella. Pyyhkäise kasvot kasvoveteen kostutetulla vanulappu. Vaihtoehtoisesti voit kerrostaa kasvovettä ihoon painellen. Viimeistele loppuvoiteilla.

Vaikuttavina aineina allantoiini ja Sensitive Complex*.

Instant Soothing Mask 53,50€/50ml

Voidemainen SOS-naamio ärtyneelle iholle, joka palauttaa iholle ihon kaipaamat rasva-aineet ja jättää ihon rauhalliseksi. Lievittää kiristyksen ja kuumotuksen tunnetta tehokkaasti. 

Levitetään puhdistetuille kasvoille ja annetaan vaikuttaa 20 minuuttia. Sopii myös yönaamiokäyttöön: vaikutusajan jälkeen hiero naamio ihoon. Ihon tilan salliessa kuori iho ennen (Mature Skin- linjan Skin Refining Enzyme peel). 

Vaikuttavina aineina Fucogel®- puuteri, Skin Defence Complex*, isostearyl-isostearate, allantoiini ja sakkaridi-isomeraatti. 

Intense Calming Serum 60,400€/75ml

Ihoa rauhoittava tehoseerumi herkälle ja ärtyneelle iholle. Akuuttiin punoitukseen ja kutinaan. 

Levitä puhdistetuille kasvoille aamuin illoin. Levitä päälle voide. Yhdistä Intense Calming Cream- voiteeseen. 

Vaikuttavina aineina Skin Defence Complex*, bisabolol, allantoiini, pantenoli, lyhyt- ja pitkäketjuiset hyaluronihapot, isostearyl isostearate sekä sakkaridi-isomeraatti.

Daily Couperosa Serum 65,10€/30ml

Couperoottiselle tai erityisen hauraalle iholle suunniteltu erikoisseerumi. Vahvistaa hiusverisuonia ja tasoittaa ihon sävyä. Sopii myös rosacea-ihon hoitoon.

Levitä aamuin illoin puhdistetuille kasvoille. Taputtele ihoon tai imeytä kevyesti hierovin liikkein. Levitä päälle vielä hoitovoide.

Vaikuttavina aineina RSC-neutralizer*, Sensitive Complex*, bisabolol, allantoiini, lyhyt- ja pitkäketjuiset hyaluronihapot, sakkaridi-isomeraatti ja isostearyl isostearate

Comfort Eye Care 53,50€/15ml

Pehmeä, hoitava silmänympärysemulsio aristavalle, hauraalle ja herkälle silmänympärysalueelle. Vahvistaa ihon luonnollista suojavaippaa.

Levitä nuppineulan kokoinen määrä taputellen silmänympärysiholle aamuin illoin. 

Vaikuttavina aineina Eyebright*, Skin Defense Complex*, Sensitive Complex*, lyhyt- ja pitkäketjuiset hyaluronihapot, isostearyl- isostearate, sakkaridi-isomeraatti, allantoiini, bisabolol ja E-vitamiiniasetaatti.

Neuro Skin Balm 69,70€/100ml

Akuutti erikoisvoide ärtyneelle, kutisevalle ja kipeälle iholle. Myös atooppiselle iholle.

Voidaan käyttää sekä voiteen että seerumin tavoin iholle, riippuen ihon tilasta ja herkkyydestä.

Vaikuttavina aineina mukulakäärmepartauute, Skin Defence Complex*, hyaluronihappo, sakkaridi-isomeraatti, karitevoi, isostearyl isostearate, bisabolol, allantoiini, skvaleeni ja E-vitamiinipalmitaatti.

Intense Calming Cream 58,10€/50ml

Täyteläinen 24h-hoitovoide stressaantuneelle, ärtyneelle ja hauraalle iholle. Suuri lipidimäärä palauttaa ihon kosteustasapainon ja rauhoittaa ihon ärtymistä. Ärtyneen ihon oireet helpottavat, epämiellyttävän kiristyksen ja kutinan tunteet katoavat.

Puhdista kasvot normaalisti, pyyhkäise kasvovedellä ja levitä n. herneen kokoinen määrä voidetta kasvoille ja kaulalle. Voimallisemman rauhoittavan vaikutuksen saavuttamiseksi, levitä alle Intense Calming Serum.

Vaikuttavina aineina Skin Defense Complex*, lyhyt- ja pitkäketjuiset hyaluronihapot, karitevoi, isostearyl isostearate, skvaleeni, sakkaridi-isomeraatti, bisabolol, allantoiini ja E-vitamiiniasetaatti.


Sensitive Complex

Tehokas kasviuuteyhdiste, joka sisältää sammakonputkijuuriuutetta, pikkurautamyrttiä, kehäkukkaa, hevoskastanjaa ja lakritsinjuuriuutetta.

Lievittää kaikkia ihossa ilmeneviä ihoärsytyksen tunteita ja merkkejä (esim. punoitus, turvotus, kiristyksen tunne). 

EyeBright

Vähentää turvotusta ja tummia varjoja silmien alla.

Skin Defense Complex+

Erittäin voimallinen kasviuuteyhdiste, joka koostuu mustaherukan siemenöljystä, isopiikkirakkouutteesta ja auringonkukkaöljystä. 

Mustaherukan siemenöljy sisältää runsaasti omega-3 and omega-6 rasvahappoja, vähentää tulehduksia ja vahvistaa ihon omaa luonnollista suojavaippaa. 

Isopiikkirakkouute "balloon plant" sisältää runsaasti kasvisteroleja, ja sitä pidetään kasvimaailman omana hydrokortisonina, vähentää tulehdusreaktioita. 

Auringonkukkaöljy sisältää runsaasti välttämättömiä rasvahappoja; suojaa ihoa ja vahvistaa vaurioituneen ihon omaa luonnollista suojaa, vähentää allergisia reaktioita. 

RSC-Neutralizer

Couperosaa ja rosaceaa hoitava aktiiviaine, joka omaa sekä antiallergisia että tulehdusvastaisia ominaisuuksia. 

Vähentää rosacealle ja couperosalle tyypillistä kapillaarien voimakasta toimintaa, ja sen aiheuttamaa kapillaareihin kohdistuvaa painetta.