Ihomme ovat yhtä yksilöllisiä kuin me itse olemme. Tästä syystä on kaikille suunnitelava huolellisesti oma ihonhoito-ohjelma oman ihotyypin mukaan.

Tarvitaan myös tuotteita, joilla ei ole mitään tekemistä ihotyypin kanssa. All Skin Needs- tuotelinjan tuotteet sopivat jokaiselle.

Mahtavia lahjaideoita!

Good Night Lip Mask 41,60€/15ml

Janssen Cosmeticsin suosituin tuote, eikä ihme! Kosteuttaa ja pullistaa huulia, antaa upean kiillon! 

Levitä runsas kerros huulille (ja huulten ympärille) ennen nukkumaan menoa, ja miksei muulloinkin. Anna vaikuttaa. Lopputuloksena pehmeät huulet.

Vaikuttavina aineina karitevoi, auringonkukkavaha, kandelillavaha, pellavansiemenöljy, hyaluronihappo ja parakrassiuute.

Good Night Hand Mask 38,60€/75ml

Hellivä ja kosteuttava käsinaamio. Hoitaa myös kynsiä ja kynsinauhoja. Käsien oma öinen spahemmottelu!

Levitä käsiin ennen nukkumaanmenoa ja anna vaikuttaa. Voit tehostaa hoitovaikutusta laittamalla käsiin puuvillahanskat. Aamulla kädet ovat pehmeät ja kosteutetut!

Vaikuttavina aineina biotiini, glyseriini, urea ja bisabolol.

Caviar Luxury Cream 74,90€/50ml

Ylellinen kaviaarivoide. Intensiivihoito aikuiselle iholle. Silkkinen voide täynnä ravinteita, lipidejä ja vitamiineja. 

Kaviaari sisältää runsaasti aminohappoja, lipidejä ja vitamiineja. Erinomainen antiageing- ainesosa ihoa voimakkaasti uudistavan hoitovaikutuksen ansiosta. Se myös kosteuttaa, siloittaa juonteita ja tehostaa ihon aineenvaihduntaa.

Levitä puhdistetuille kasvoille aamuin illoin. Vältä silmänympärysihoa.

Vinkki! Levitä alle Caviar Extract- ampulli!

Vaikuttavina aineina kaviaari- ja hiivauute, lyhyt- ja pitkäketjuinen hyaluronihappo, silkkiuute, E-vitamiiniasetaatti ja sakkaridi-isomeraatti.

 Face Guard Advanced 41,70€/30ml

Aurinko- ja pakkassuojatiiviste. SPF30, UVA-, UVB- ja IR-suoja. Hidastaa ihon ennenaikaista valovanhenemista. Tämän kanssa voidaan tehdä mistä tahansa tuotteesta aurinkosuojakertoimellinen. Kevyt emulsiomainen koostumus.

Levitetään aamuisin puhtaille kasvoille voiteen alle. Voit levittää tätä myös kämmenselkiin antamaan suojaa pigmentoitumista vastaan! Käytetään vuodenajasta riippuen päivittäin. 

Vaikuttavina aineina kemialliset sekä fysikaaliset UV-suojat, ektoiini® sekä Thermus Thermophilus.

Retinol Lift Serum 103,-/30ml

Ikääntyvää ihoa hoitava, tasoittava ja uudistava retinoliseerumi. 

Retinoli stimuloi todistetusti kollageenin synteesiä, tasoittaa ryppyjä ja kiinteyttää ihoa. Säännöllisessä, pitkäkestoisessa käytössä retinoli myös tasoittaa ihon pigmenttivirheitä. 

Levitä iltaisin voiteen alle. Iho täytyy totuttaa retinolin käyttöön pikkuhiljaa. Aloita käyttö muutaman päivän välein. Suojaa iho päivisin auringonsuojatuotteella.

Vaikuttavina aineina retinoli, niasiiniamidi, hyaluronihappo ja öljyt.

Detox Cream 67,70€/50ml

Ihon kuona-aineita ja ilmansaasteita torjuva Detox- voide. Tukee ihon luonnollista puhdistusprosessia, palauttaa ihon elinvoimaisuuden ja ennaltaehkäisee ikääntymisen merkkejä.

Levitä puhdistetuille kasvoille aamuin illoin. Ihana yövoide!

Vaikuttavina aineina avokadopeptidit, hiivauute, E-vitamiiniasetaatti, C-vitamiinifosfaatti, lyhyt- ja pitkäketjuiset hyaluronihapot, sakkaridit ja isostearyl- isostearate.

Magic Glow Serum 65,10€/30ml

Hehkua ja kuultoa. Kosteuttaa ihoa ja heijastaa ihon pinnasta hehkua valoa heijastavien pigmenttien ansiosta. Vähentää ihon rasvoittumista.

Käytetään aamuisin voiteen alla tai meikkivoiteen päällä korostustuotteena. 

Vaikuttavana aineena lyhyt ja pitkäketjuinen hyaluronihappo, Soft Focus- pigmentit,  leväuutteet ja Enantia Chlorantha -puun kuoriuute.

Sensational Glow Cream 76,20€/50ml

Luonnollisen kaunis iho ja huumaava tuoksu!

Glow-voide hehkua kaipaavalle. Kosteuttaa ihoa tehokkaasti. Sopii jokaiselle ihotyypille. Imeytyy ihoon hyvin. 

Levitä puhdistetuille kasvoille aamuin illoin, Yhdistä Magic Glow- seerumin kanssa!

Vaikuttavana aineena Intian Valtameren leväuute, Equal-Refining Complex*, lyhyt- ja pitkäketjuiset hyaluronihapot, sakkaridi-isomeraatti, aloe vera, allantoiini, kofeiini, niasiiniamidi, sheavoi sekä Soft Focus- pigmentit.

Irresistable Eye Elixir 41,80€/15ml

Virkistävä, viilentävä ja kosteuttava silmänympärysseerumi roll-on. Väsyneen silmänympärysihon must have. Viilentävä pallolevitysmekanismi vie nesteitä ja turvotusta pois ja tekee silmänympäryksestä raikkaan. 

Levitä silmänurkasta ulkonurkkaan päin kevyesti painaen ja roll-on päätä eteenpäin liikuttaen. Yläluomelle kohota kevyesti kulmaluuta. Toista 2-3 kertaa. Imeytä tämän jälkeen taputtelevin liikkein. 

Vinkki! Voidaan säilyttää myös jääkaapissa voimakkaamman nestekierron vilkastumisen aikaansaamiseksi!

Vaikuttavina aineina pitkäketjuinen hyaluronihappo, matrixyl3000*, silkkialbitsiauute, kofeiini ja glyseriini.

Probiotics Anti- Pollution Cream 54,20€/50ml

Täyteläinen 24h- voide ulkoisista syistä ärtyneelle iholle. Sopii kaikille ihotyypeille. Suojaa ihoa ilmansaasteiden ja sinisen valon aiheuttamilta vaurioilta.

Levitä puhdistetuille kasvoille aamuin illoin. 

Vinkki! PROBIOTICS Anti-Pollution Cream ja Pro Immune Serum ovat täydellinen parivaljakko. Suosittelemme, että yhdistät niihin vielä Face Guard Advanced -suojaseerumin, jos ihosi on erityisen herkkä tai silloin, kun UV-säteilyn määrä on korkea (esim. kesäisin). Levitä tuotteet tässä järjestyksessä: 1. Face Guard Advanced 2. PROBIOTICS Pro-Immune Serum 3. PROBIOTICS Anti-Pollution Cream

Vaikuttavina aineina probiootit.


Probiotics Pro-Immune Serum 57,80€/30ml

Suojaseerumi, joka aktivoi ihon omia suojamekanismeja. Sisältää aktiiviaineita, jotka vahvistavat ihoa ja antavat suojaa ilmansaasteilta sekä sinisen valon haittavaikutuksilta. Sopii kaikille ihotyypeille.

Hiero puhdistetuille kasvoille aamuin illoin. Viimeistele voiteella. 

Vinkki! Käytä yhdessä Probiotics- voiteen kanssa!

Vaikuttavina aineina probiootit, beetaglukaani, ektoiini® sekä lyhyt- että pitkäketjuista hyaluronihappoa.


Matrixyl3000

Anti-ageing peptidiyhdiste, jolla on merkittävä rooli ihon omissa uudistumis- ja korjausprosesseissa.

Equal-Refining Complex

Oleanolihapon ja Enantia Chlorantha- kuoriuutteen yhdistelmä. Vähentää ihon rasvaista kiiltoa ja supistaa huokosia.

Ektoiini

Mikro-organismien tuottama ihosoluja suojaava aine. Taistelee tehokkaasti UV- säteitä ja lämpöä vastaan toimien kilpenä.

Thermus Thermophilus

Bioteknologisesti uutettu entsyymi, joka toimii voimakkaana antioksidanttina, neutralisoi vapaita happiradikaaleja sekä taistelee IR-säteiden aiheuttamia haittavaikutuksia vastaan. 

Kauneussalonki Miliina

Kauppalankatu 9-11, 32200 Loimaa