Geelilakkaus 

Upeat ja huolitellut kynnet! Kestävä lakkaus n. 2-3 viikoksi. Lakkaus tehdään laadukkailla Semilack- tuotteilla, jotka kovetetaan LED-uunissa. Sisältää kynsien muotoilun, kynsinauhojen hoidon, kestolakkauksen ja loppuvoiteet. Sisältää kynsien kevyen koristelun. Ei sisällä vanhojen kestolakkausten poistoa. 

40€

Geelilakkauksen huolto

Vanhojen lakkojen poisto ja uudet tilalle. Upeat ja huolitellut kynnet! Kestävä lakkaus 2-3 viikoksi. Lakkaus tehdään laadukkailla Semilack- tuotteilla, jotka kovetetaan LED-uunissa. Sisältää kynsien muotoilun, kynsinauhojen hoidon, kestolakkauksen ja loppuvoiteet. Sisältää kynsien kevyen koristelun. 

45€

Oman kynnen geelaus

Oman kynnen geelaus, ei lisätä pituutta. Sisältää kynsien kevyen koristelun.

50€

Oman kynnen geelaus huolto

Oman kynnen geelaus huolto, ei lisätä pituutta. Sisältää kynsien kevyen koristelun.

55€

Perusmanikyyri

Manikyyri kauniiden käsien saavuttamiseksi. Sisältää kynsien leikkauksen ja tasoituksen tarvittaessa, viilauksen, kynsinauhojen hoidon, kuorinnan, hieronnan sekä lakkauksen. Lakan saat omaksesi. Ei sisällä ranskalaista lakkausta.

50€

Pikamanikyyri

Pikamanikyyri sisältää kynsien leikkauksen tarvittaessa, viilauksen, kynsinauhojen hoidon ja kynsien kiillotuksen.

20€

Pikamanikyyri lakkauksella

Pikamanikyyri lakkauksella sisältää kynsien leikkauksen tarvittaessa, viilauksen, kynsinauhojen hoidon ja kynsien lakkauksen. Lakan saat omaksesi. Ei sisällä ranskalaista lakkausta.

30€

Prinsessamanikyyri

Manikyyri alle 10- vuotialle. Sisältää kynsien leikkauksen ja viilauksen, hennon kynsinauhojen hoidon ja lakkauksen.

20€