Ripset ja kulmat

Ripsien ja kulmien käsittelyt k-16
(ei koske muotoilua).

Kulmien muotoilu

Kulmien muotoilu pinsetein ja sokerilla.

17€

Kulmien värjäys ja muotoilu

Kulmien muotoilu ja värjäys kestovärillä. Värjätyt kulmat antavat kehykset kasvoille. Suositeltu huoltoväli on noin 3-4 viikkoa. Kulmat muotoillaan pinsetein ja sokerilla.

22€

Ripsien värjäys

Ripsien värjäys kestovärillä. Ripsien värjäys antaa kauniisti syvyyttä katseelle.

22€

Ripsien ja kulmien värjäys + muotoilu

Ripsien ja kulmien värjäys kestovärillä sekä kulmien muotoilu. Suositeltu huoltoväli noin 3-4 viikkoa. Kulmat muotoillaan pinsetein ja sokerilla.

32€

InLei Lashlift - ripsien kestotaivutus

Lash lift eli ripsien kestotaivutus taivuttaa ripset tyvestä asti ylöspäin. Sisältää ripsien kestovärjäyksen. Pysyy ripsissä noin 4-8 viikkoa ripsien omasta kasvunopeudesta riippuen. Huoltoaika vähintään kahden kuukauden välein. Käsittelyn jälkeen on tärkeää käyttää kosteuttavaa ripsiseerumia. Seerumin saat ostettua hoitolasta.

65€

InLei Browlift - kulmien laminointi

Brow lift eli kulmien laminointi on menetelmä, jolla saadaan kulmat näyttämään paksummilta, tuuheammilta ja kauniilta. Karvan rakennetta muokataan siten, että ne on helppo harjata oikeaan muotoon. Myös eri parin kulmat saadaan symmetriseksi! Laminointi kestää kulmissa riippuen karvan omasta kasvusyklistä. Sen voi uusia 6-12 viikon kuluessa. Tärkeää, että laminointi on täysin karvasta pois, ennen menettelyn uusimista! Käsittelyn jälkeen on tärkeää käyttää kosteuttavaa kulmaseerumia. Seerumin saat ostettua hoitolasta.

50€

InLei Lash + Browlift 

Ripsien kestotaivutus ja kulmien laminointi. Sisältää kestovärjäyksen.

95€

Lisää kuvia löydät instagramin puolelta.

Haluatko varata ajan?