Kiilteleekö ihosi päivän mittaan, onko se samea tai esiintyykö siinä inhottavia epäpuhtauksia? Ihosi on mahdollisesti rasvoittuva. Unelmanasi mattapintainen, puhdas ja tasainen iho? Oily Skin on vastauksesi.

Ihon epäpuhtaudet ja laajentuneet ihohuokoset ovat tyypillisiä piirteitä rasvoittuvassa ihossa. Ihon pinnallinen sarveiskerros tukkii talirauhasten aukot, jolloin tali ei pääse ihon pinnalle. Iho tulehtuu ja tietyt mikrobit lisääntyvät ihossa.  

Liiallinen talineritys, ihon sarveistuminen, huokosten tukkeutuminen ja bakteerien liikakasvu johtaa usein tulehduskierteeseen. Oiken valituilla tuotteilla on suuri merkitys. 

Oily Skin- linjan tehtävänä on vähentää ihon talineritystä ja estää näin ihon epäpuhtauksien syntymistä.

Rasvaisen ihon syyt: 

  • Geenit
  • Hormonit
  • Mentaaliset syyt (stressi)
  • UV-säteily
  • Kosmetiikka
  • Lääkitys, ruokavalio, lisäravinteet

AHA + BHA Cleanser 47,80€/200ml

AHA- ja BHA- happopuhdistusemulsio rasvoittuvalle, öljyiselle, kiiltelevälle ja epäpuhtauksiin taipuvalle iholle. Poistaa tehokkaasti rasvan ja liat ihon pinnasta, samalla ihoa hellästi kuorien. Liuottaa kuolleita ihosoluja ja estää uusien epäpuhtauksien syntymistä. Antimikrobinen ja tulehdusvastainen vaikutus. 

Pyörittele kasvoille n. 40 sekuntia. Vältä silmänympärysihoa.

Vinkki! Voidaan käyttää myös kuorintana! Käytä 1-2 krt/vko ja anna puhdistuksen jälkeen vaikuttaa kasvoille n. 3-5min.

Vaikuttavina aineina AHA-hapot (glykoli-, omena-, sitruuna- ja viinihapot) ja BHA- happo eli salisyylihappo.

Purifying Cleansing Gel 34,90€/200ml

Geelimäinen, mieto puhdistustuote kuivalle, rasvoittuvalle iholle. Ehkäisee tulehdusta ja epäpuhtauksia. Jättää ihon raikkaaksi. Kevyesti kuoriva vaikutus. 

Pyörittele kasvoilla n. 40 sekuntia. Vältä silmänympärysihoa. Huuhtele, viimeistele kasvovedellä ja hoitotuotteilla.

Vaikuttavina aineina dekyyliglukosidi ja pantenoli.

Purifying Tonic 34,90€/200ml

Tasapainottava kasvovesi puhdistuksen jälkeen. Epäpuhtaalle ja akneen taipuvaiselle iholle. Jättää ihon raikkaaksi. 

Puhdista kasvot. Kaada kasvovettä vanulapulle ja pyyhkäise hellävaroen kasvojen ja kaulan alue. Viimeistele voiteilla.

Vaikuttavina aineina Equal Refining- Complex* ja glyseriini. 

AHA + BHA Exfoliator 45,10€/30ml

Antibakteerinen hedelmähappokuorintageeli jokaiselle ihotyypille, varsinkin epäpuhtaalle ja rasvoittuvalle. Poistaa tehokkaasti kuolleita ihosoluja ja avaa tukkeutuneita ihohuokosia. Stimuloi kollageenin muodostumista, joka siloittaa juonteita sännöllisen käytön ansiosta. Kun ihosi kaipaa jytyä kuorintaa, tämä kuorinta on se!

Puhdista kasvot ja levitä kuorinta kasvoille kauttaaltaan välttäen silmänympärysihoa. Anna vaikuttaa ihostasi ja tunnosta riippuen 5-15 minuuttia. Rasvoittuvalle, paksulle iholle 15min ja antiage-hoidossa 5min. Levitä kasvoille kuorinnan jälkeen naamio. Tee kuorinta 1-2 kertaa viikossa. 

Aktiiviaineina hedelmähappoyhdiste (glykoli-, omena-, sitruuna- ja viinihapot) ja salisyylihappo.

Enzyme Peeling Powder 40,60€/50g

Hellävarainen puuterikuorinta, joka liuottaa tehokkaasti ihosta ylimääräisiä rasva-aineita. Jättää ihon kauniin mattapintaiseksi.

Sopii erityisesti kuivalle rasvoittuvalle iholle, mutta myös herkälle ja epäpuhtauksiin taipuvaiselle iholle, koska tuotteessa ei ole rakeita. 

Vaahdotetaan veden kanssa kulhossa tai kämmenien välissä ja pyöritellään kasvoilla n. 5 minuutin ajan. Annetaan vaikuttaa n. 3min ja huuhdellaan pois. Tee kuorinnan jälkeen aina naamio!

Vaikuttavina aineina lipaasit ja proteaasit, jotka liuottavat ihosta rasvaa.

Huom! Välttääksesi tuotteen paakkuuntumisen, älä anna jauheen joutua kosketuksiin veden kanssa ennen käyttöä.

Intense Clearing Mask 49,60€/75ml

Syväpuhdistava savinaamio rasvoittuvalle, epäpuhtaalle, kiiltelevälle ja sekaiholle. Vetää puoleensa valkoisen savin avulla epäpuhtauksia ja kirkastaa ihoa. Supistaa ihohuokosia ja tekee ihosta tasaisemman. Mahtava naamio tehdä ennen juhlia. Jättää silkkisen mattapinnan!

Puhdista kasvot. Tee kuorinta tarvittaessa! Voidaan käyttää myös ilman kuorintaa. Levitä kasvoille ja anna vaikuttaa 20 minuuttia. Anna lämpimien, kosteiden kompressien pehmentää naamio kasvoilla ja pyyhkäise naamio kompresseilla pois. Vaihtoehtoisesti kostuta sormenpäät ja hiero naamiota ja huuhtele pois. Imeytä sopiva ampulli ja voide. 

Vaikuttavina aineina Equal-Refining Complex*. kaoliini, aloe vera-uute, bisabolol, mentoli ja glyseriini.

Microsilver Serum 58,80€/30ml

Antibakteerinen seerumi, joka hoitaa tehokkaasti epäpuhtauksista sekä stressin aiheuttamasta ihoärsytyksestä kärsivää ihoa.

Mikrohopean on osoitettu estävän bakteereiden kasvua ihon pinnalla. Mikrohopea muodostaa erityisen pintakalvon, joka toimii ihon pinnalla laastarin tavoin korjaavasti. 10 mikrometrin koonsa takia mikrohopea ei tunkeudu syvemmälle ihokerroksiin. 

Glykolihappo vähentää liiallista ihon
sarveistumista, ihossa esiintyvät mustapäät vähenevät nopeammin, ja uusien mustapäiden
muodostuminen estyy.

Levitä puhdistetuille kasvoille iltaisin. Viimeistele voiteella. Vältä silmänympärysihoa.

Vinkki! Mahtava tuote suunympärysihottumaan!

Vaikuttavana aineena mikrohopea, glykolihappo, glyseriini, allantoiini ja D-pantenoli.

Purifying BHA Serum 58,70€/30ml

Salisyylihapposeerumi epäpuhtaan ihon paikallishoitoon. Hormonaaliseen akneen. Hillitsee epäpuhtauksien muodostumista iholla. 

Käytetään puhdistuksen jälkeen aamuin ja/tai illoin/ tarvittaessa. Viimeistele voiteella. Sopii erinomaisesti käytettäväksi Light Mattifying Cream tai Regulating Retinol Cream-voiteiden kanssa.

Vaikuttavana aineena salisyylihappo, Equal-Refining Complex*, glyseriini, aloe vera ja hyaluronihappo.

Light Mattifying Cream 51,90€/50ml 

Kevyt 24h-hoitovoide rasvoittuvalle, epäpuhtauksille alttille iholle. Luo mattapinnan.

Levitä voidetta aamuin illoin puhdistetuille kasvoille. Sopii myös meikin alle. 

Vaikuttavina aineia Equal-Refining Complex*, lyhyt- ja pitkäketjuinen hyaluronihappo, aloevera-uute, karitevoi ja piidioksidi.

Regulating Retinol Cream 56,40€/50ml

Täyteläinen 24-tunnin retinolivoide aikuiselle, kuivalle ja epäpuhtauksiin taipuvaiselle iholle. Jättää ihon mattapintaiseksi.

Voiteen aktiiviaineet stimuloivat ihon uudistumisprosessia, kosteuttavat tehokkaasti ja vähentävät epäpuhtauksia. Stabiloitu retinoli tukee ihon luonnollista uusiutumisprosessia vähentäen ryppyjä ja hyper-pigmentaatiota sekä pienentäen ihohuokosia.

Tuloksena on täydellisesti kosteutettu iho; säännöllisen käytön myötä myös epäpuhtaudet ja rypyt vähenevät. 

Levitä puhdistetuille kasvoille iltaisin. Retinolia ei suositella käytettäväksi aamuisin, koska voi tehdä ihosta valoherkän. Päivällä tulee käyttää aurinkosuojaa.

Vaikuttavana aineena stabiloitu retinoli, Equal-Refining Complex*, lyhyt- ja pitkäketjuiset hyaluronihapot ja aloevera.

AHA Face Cream 51,80€/50ml

Kuoriva ja uudistava voide yökäyttöön paksulle ja kiiltelevälle iholle. Sisältää erilaisia happoja, jotka kuorivat ihoa ja vähentää ihon rasvoittumista. Irroittaa kuolleita ihosolukkoja ja ehkäisee epäpuhtauksien syntyä. Raikastaa, tasoittaa ja kosteuttaa. Kevyt geelivoide.

Levitä puhdistetuille kasvoille iltaisin. Hedelmähappoja ei suositella käytettäväksi aamuisin, koska voi tehdä ihosta valoherkän. Päivällä tulee käyttää aurinkosuojaa.

Vaikuttavat aineet glykoli-, omena-, viini- ja sitruunahappo sekä sakkaridi-isomeraatti.


Equal-Refining Complex

Oleanolihapon ja Enantia Chlorantha- kuoriuutteen yhdistelmä. Vähentää ihon rasvaista kiiltoa ja supistaa huokosia.

Salisyylihappo (BHA)

Irrottaa kuolleita ihosoluja ihon pinnasta, pehmentää komedoja ja vähentää tulehdusta. Salisyylihappo liuottaa ihossa rasvoja. 

Retinoli

Retinoli on yksi tutkituimmista kosmetiikan vaikuttavista aineosista, se stimuloi todistetusti kollageenin synteesiä, tasoittaa ryppyjä ja kiinteyttää ihoa. Säännöllisessä, pitkäkestoisessa käytössä retinoli myös tasoittaa ihon pigmenttivirheitä.

Vähentää ihon karheutta, hilseilyä ja epäpuhtauksia sekä ehkäisee tulehduksia.

AHA-hapot

Hedelmähapot liuottavat sarveissolujen liitoksia ja näin tukevat ihon luonnollisia uudistumisprosesseja. Kuolleet ihosolut irtoavat ja uudet solut pääsevät esteettä pintaan.