TIIMI

Miia Auer

 Unelmaihosi asiantuntija

SKY-kosmetologi ja kosmetiikkaneuvoja

Janssen Cosmetics Skin Care Specialist

Janssen Cosmetics Advanced Skin Care Specialist

Omistaja

Olen erikoistunut sekä perinteisiin että laitteilla tehtäviin kasvohoitoihin sekä erikoiskasvohoitoihin. Kasvohoitojen lisäksi päiväni koostuu ripsistä ja kulmista, lift-palveluista ja sokeroinneista. Kesälauantait täyttyvät pitkälti meikeistä ja teen paljon myös häämeikkejä. Tykkään kuitenkin tehdä myös jalkahoitoja ja hierontoja. Olen myös saanut paljon kehuja otteistani hieronnassa. 

Parasta työssäni on ehdottomasti asiakkaat. Hoidon päätteeksi on ihanaa, kun asiakas lähtee ovesta hymy huulilla. Se onkin tärkein tavoitteeni. Rakastan ihonhoitoa. Se on intohimoni. Lähdemme asiakkaan kanssa aina tavoittelemaan jokaisen omaa unelmaihoa. Sellaista ihoa, jossa on hyvä olla ja siinä viihtyy. Kerron aina mitä teen ja miksi. Saat aina myös kirjalliset hoito-ohjeet kotiin.

Lähdettäisiinkö mekin tavoittelemaan myös sinun unelmaihoasi?

Angelika Niit

Kosmetologiopiskelija

Olen Angelika Niit (Ankku) ja työskentelen Miliinassa muutaman kerran viikossa. 

Valmistun keväällä 2024 SKY-kosmetologiksi, joten minulla on vielä muutama kuukausi opiskeluja jäljellä. Olen kolmatta vuotta peräkkäin Taitaja-kisoissa ja olen päässyt myös finaaliin!

Rakastan erityisesti kasvohoitojen ja sokerointien tekemistä. Vapaa-ajallani puuhastelen myös oman kynsisaloni parissa, ja voit seurata luomuksiani somessa käyttäjänimellä @nailsbyankku.

Tule rentoutumaan ja hemmottelemaan itseäsi – teen parhaani, jotta jokainen hoito olisi ainutlaatuinen ja juuri sinulle räätälöity elämys.

Tammi-helmikuun ajan kaikki hoitoni -10%!

Toivotamme Sinut tervetulleeksi juuri sellaisena kuin olet ❤️

Haluatko varata ajan?

Kauneussalonki Miliina

Kauppalankatu 9-11, 32200 Loimaa