Floral Energy - erikoiskasvohoito 77€/60min

Kukkaisloistetta ihollesi 🌸

Kesäkauden 2023 - kausihoito hurmaa viehättävällä tuoksumaailmallaan ja pehmoisillaan tuotekoostumuksillaan, mutta yllättää myös tehokkuudellaan. 

Erikoistuotteiden aktiiviainekonsepti sisältää tarkkaan valittuja kukkaiselementtejä: lumialppitähden, alppiruusun, hibiskuksen ja valkoisen lupiinin uutteet sekä damaskonruusun ruusuvesi palauttaa ihon elinvoiman ja energian sekä uudistavat ja kiinteyttävät ihoa!

Aivan ihana lahjakortti-idea!


Ampoule Booster Cure - kasvohoito 82,-/45min

10ml täyteainetta ja vaikuttavien aineiden tehoa! 

Ampoule Booster Cure- kasvohoidossa imeytetään ihoon viisi erilaista Janssen Cosmeticsin tehoboostereita eli ampullia. Tämä hoito näkyy ja tuntuu! 

ps. Tämä hoito on täynnä miltei jatkuvaa hierontaa erilaisin hierontamenetelmin 😍

Marine Collagen Cream 72,20€/50ml

Ihon omaa kollageenia boostaava voide. Meriperäinen kollageeni ja granaattiomenan uute toimii ihon veltostumista ja ryppyjä vastaan. Napakka iho, kiinteät kasvonpiirteet, kaunis ja silkinpehmeä ihon pinta! 😍

Kollageeni on ihon oma tukiproteiini ja se ylläpitää ihon vahvuutta ja elastisuutta. 25 ikävuoden paikkeilla ihon luonnollinen kollageenin tuotanto alkaa vähentyä, iho alkaa menettämään kiinteyttään ja samalla ihoon alkaa kehittyä pieniä juonteita ja ryppyjä. 

Käyttö: Levitä herneen kokoinen määrä aamuin illoin puhdistetuille kasvoille.

Eye Make Up Remover 42,80€/100ml

Öljytön, geelimäinen silmä- ja huulimeikinpoistoaine. Sopii piilolinssien käyttäjille. Viilentää ja virkistää jo käytön aikana.

Huom! Silmämeikki tulee aina puhdistaa huolella ilman hankausta silmämeikinpoistoon tarkoitetulla meikinpoistoaineella.

Käyttö: Kostuta vanulaput meikinpoistoaineella, aseta vanulappu silmän päälle ja anna vaikuttaa hetken aikaa. Tee kevyitä vetoja ripsien tyvestä ripsien latvoihin päin.

Perfect Radiance Make Up 44,50€/30ml

UV- säteiltä suojaava kosteuttava meikkivoide. 

Kevyt, rasvaton koostumus takaa tasaisen ja kauniin lopputuloksen koko päiväksi. Levittyy helposti sekä käsin että meikkisienellä. 

Saatavilla kolmea eri sävyä!

Mesauda Milano Gloss Matrix Lipgloss 16,90€/5ml

Kosteuttava, ihanasti pullistava huulikiilto. Ei jätä tahmeaa pintaa. 

Sävyt: 101 Glazed, 106 Retro Dream, 108 Ever Peach