Erikoiskasvohoidot

Erikoiskasvohoidot tehdään laadukkailla Janssen Cosmetics- tuotteilla.


Käytämme erikoiskasvohoidoissa Janssenin peruslinjastoon kuuluvia täydentäviä tuotteita sekä erikoiskasvohoitoihin suunnattuja erikoistuotteita, jotka ovat suunnattu vain tähän tiettyyn erikoiskasvohoitoon.

Intense Recovery

Vuoden 2024 Janssen Cosmetics- erikoiskasvohoito on intensiivinen ihon ja mielen palautumishetki.

Rentouttava, rauhoittava ja mieltä tasapainottava vaikutus syntyy laventelin eteerisestä öljystä, ihon vuorokausirytmiä säätelevästä tupsupensasapilasta, täyteläisistä ihoa hoivaavista tuotekoostumuksista sekä kosmetologin ihoa ja mieltä hellivistä otteista. Hoidon aikana iho eheytyy ja vahvistuu suojaavien lipidiainesosien korjatessa ihon pintarakennetta ja antioksidanttien tehostaessa ihon vastustuskykyä. Kosteuttavat ja kirkastavat ainesosat saavat ihon säteilemään elinvoimaisena. 

Sisältää kuorinnan sivellinhieronnalla, kaksi ampullia, erikoisnaamion sekä hieronnan. 

89€

Floral Energy 

Kukkaisloistetta ihollesi 🌸

Kesäkauden 2023 - kausihoito hurmaa viehättävällä tuoksumaailmallaan ja pehmoisillaan tuotekoostumuksillaan, mutta yllättää myös tehokkuudellaan.

Erikoistuotteiden aktiiviainekonsepti sisältää tarkkaan valittuja kukkaiselementtejä: lumialppitähden, alppiruusun, hibiskuksen ja valkoisen lupiinin uutteet sekä damaskonruusun ruusuvesi palauttaa ihon elinvoiman ja energian sekä uudistavat ja kiinteyttävät ihoa!

Aivan ihana palvelu lahjakorttiin!

77€

Ampoule Booster Cure

10ml täyteainetta ja vaikuttavien aineiden tehoa!

Ampoule Booster Cure- kasvohoidossa imeytetään ihoon viisi erilaista Janssen Cosmeticsin tehoboostereita eli ampullia. Tämä hoito näkyy ja tuntuu!

Hoito alkaa ihon syväkuorinnalla ja sivellinhieronnalla, jonka jälkeen ihoon aletaan syöttämään ampulleja - maksimaalista tehoa ja hoitoa. Ampullihoito aloitetaan aina tehokosteutuksella, jonka jälkeen aletaan ihoon syöttämään hoitotavoitteen mukaisesti eri ampulleja. Lopuksi iho viimeistellään ihoa silottavaan ja liftaavaan ampulliin, jonka jälkeen ihoon painellaan loppuvoiteet. 

ps. Tämä hoito on täynnä miltei jatkuvaa hierontaa erilaisin hierontamenetelmin 😍

83€

Siloittava Hyaluron Boost

Hyaluron Boost -erikoiskasvohoito vie mennessään kuivuuden ja kiristyksen tunteen. AHA-hapot ja hyaluronihappo sitovat ihoon taianomaisesti kosteutta ja hoidon jälkeen posket ovat pehmeät ja olo virkistynyt! AHA-happokuorinta poistaa ihon pinnalta kiristävän ja hilseilevän ihosolukon ja se myös sitoo ihoon kosteutta ja tasoittaa kosteusköyhyydestä johtuvia juonteita. Ylellinen erikoisnaamio edesauttaa Hyaluron Fluid -tehoampullin imeytymistä ihon syvimpiin kerroksiin. Hoito päättyy ihoa hemmottelevaan ja pehmittävään hierontaan.

85€

Puhdistava Healing Earth

Jokainen iho kaipaa puhdistavaa syvähoitoa silloin tällöin. Healing Earth -erikoiskasvohoito poistaa ihosta ylimääräistä talia, rauhoittaa näppyjä ja täyttää ihon kaunistavalla kosteudella! Entsymaattinen ja mekaaninen kaksoiskuorinta pehmittää ihon pintaa ja edesauttaa kuona-aineiden poistumista. Puhdistava ja kosteuttava kaksoisnaamio saa ihon säteilemään kirkkaana ja raikkaana. Oliivinlehtiuute ja kiinalainen valkosavi tasapainottavat talineritystä ja poistavat ihon pinnalta ylimääräistä talia. Imperata Cylindrica -juuriuute täyttää ihon kosteusvarastot.

75€

Kirkastava Vitaforce C

Vitaforce C -erikoiskasvohoito antaa ihollesi ihanaa energiaa! C-vitamiinihoito saa väsyneen ihon säteilemään ja tasoittaa ihon pieniä epätasaisuuksia ja pigmenttivirheitä. C-vitamiini on hoidossa läsnä heti alkuhetkistä lähtien. Iho puhdistetaan kirkastavalla puhdistuspuuterilla, stimuloiva kuorinta kuorii mekaanisesti ja kemiallisesti paljastaen raikkaan ja hehkuvan ihon. Virkistävä C-vitamiinipitoinen hieronta parantaa ihon hapensaantia. Energiaa antavan hoitokokemuksen kruunaa ihoa kohottava okluusionaamio.

85€

Hehkua antava Perfect Glow

Perfect Glow- kasvohoito alkaa ihon pintaa pehmittävillä keratolyyttisillä käsittelyillä. Kun iho on sileä ja pehmeä, saavat hoidon valoa heijastavat Soft Focus- pigmentit ihon säteilemään täydellisesti. Kaksoisnaamiokäsittely ravitsee ihoa ja täyttää pienet kosteusköyhyydestä johtuvat juonteet jättäen ihon pinnan tasaiseksi ja hehkuvaksi. Ensimmäisen naamion aikana saat nauttia ihanasta tikkuhieronnasta.

Mahtava valinta lahjakorttiin 🎁

85€

Raikastava Detox

Raikastava ja puhdistava Detox- kasvohoito! Sisältää ihon syväpuhdistuksen, kuorinnan sekä ihanan Black Detox Bubble Mask- naamion. Ihastuttavat sivellin- ja tikkuhieronnat antavat erikoishoidolle uutta ulottuvuutta.

Puhdistava erikoishoito sopii kaikille ihotyypeille, ihon erityispiirteet huomioidaan täydentävissä tuotevalinnoissa.

79€

Stimuloiva Caviar

Caviar- erikoiskasvohoito nuorekkuutta ja elinvoimaa kaipaavalle iholle!

Ylellinen Caviar -erikoiskasvohoito hoitaa tehokkaasti ikääntymisen merkkejä. Karpalo, kaviaari ja kollageeni aktivoivat ihon toimintoja, virkistävät ja antavat iholle elinvoimaa. Lämpövaikutukseen perustuva karpalokuorinta silottaa ja kirkastaa ihoa. Kaviaarigeelihieronta viilentää ja virkistää stimuloiden ihon uudistumisprosessia. Erikoishoito huipentuu ylelliseen kollageeninaamioon, jonka jälkeen iho hehkuu elinvoimaa.

98€

Haluatko varata ajan?

Kauneussalonki Miliina

Kauppalankatu 9-11, 32200 Loimaa