Kasvohoidot tehdään laadukkaalla Janssen Cosmetics- tuotesarjalla. Tuotteet valitaan ihotyypin ja vallitsevan ihon kunnon mukaisesti. 

 Kaikkiin kasvohoitoihin kuuluu henkilökohtainen konsultaatio sekä ohjaus oikeisiin kotihoitotottumuksiin 💗

Peruskasvohoito

Peruskasvohoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, ampullin, hieronnan, naamion ja loppuvoiteet. 

65€

Mekaaninen ihonpuhdistus

Käsintehtävä, perinteinen mekaaninen ihonpuhdistus, joka puhdistaa ihohuokoset putipuhtaaksi. Sisältää alkupuhdistuksen, syväpuhdistavan entsymaattisen kuorinnan, höyrytyksen, mekaanisen ihonpuhdistuksen, ampullin, naamion ja loppuvoiteet.

65€

Täydellinen kasvohoito 

Täydellinen kasvohoito, jossa ihohuokoset puhdistetaan ja hoidetaan ihotyypin mukaisesti, hoidon kruunaa rentouttava kasvo- decolleteéhieronta. Sisältää alkupuhdistuksen, syväpuhdistavan entsymaattisen kuorinnan, höyrytyksen, mekaanisen ihonpuhdistuksen, ampullin, kasvo-decolletéehieronnan, decolleteé- ja erikoisnaamion sekä loppuvoiteet.

85€

Ultraäänipuhdistus

Ultraäänipuhdistus on tehokas, mutta hellävarainen ihon syväpuhdistus ja kuorinta, joka samalla aktivoi ihon toimintoja. Loistava epäpuhtaalle, tukkeutuneelle ja puhdistusta kaipaavalle iholle. 


Sisältää alkupuhdistuksen, ultraäänipuhdistuksen, höyrytyksen, mekaanisen ihonpuhdistuksen, ampullin, naamion ja loppuvoiteet. 

70€

Ultraäänipuhdistus LUX

Hemmottelevampi versio normaalista ultraäänihoidosta.

Sisältää ultraäänikuorinnan, höyrytyksen, mekaanisen ihonpuhdistuksen, ampullin, kasvo-decolleté- hieronnan, erikoisnaamion sekä loppuvoiteet.

95€

Timanttihionta

Timanttihionta on tehokas kuorinta paksulle, tukkeutuneelle, samealle ja pigmentoituneelle iholle. Kirkastaa ja tasoittaa ihoa tehokkaasti. Sisältää alkupuhdistuksen, timanttihiontakuorinnan, ampullin, hieronnan, naamion ja loppuvoiteet.

70€

Timanttihionta LUX

Laajempi ja hemmottelevampi versio normaalista timanttihiontahoidosta. 

Sisältää timanttihiontakuorinnan, höyrytyksen, mekaanisen ihonpuhdistuksen, ampullin, hoitavan ultraäänen, kasvo- decolleté- hieronnan sekä loppuvoiteet.

95€

Luksuskasvohoito  

Erityisen rentouttava ja hemmotteleva kasvohoito. Sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, ampullin, silmänympäryshoidon, kasvo-decolletéehieronta, erikoisnaamion sekä loppuvoiteet. Erikoisnaamion aikana saat nauttia rentouttavasta päähieronnasta. Jos haluat pitkän hieronnan ja hemmottelun, valitse tämä 😍

Mahtava valinta lahjakorttiin 🎁

95€

Kuningatarkasvohoito

Kuningatar-kasvohoidossa yhdistyvät sekä ylellisyys että tehokkuus. Hellivät pehmentävät naamiot sekä tehokas ihonpuhdistus tekevät ihosta pehmeän ja silkkisen. Virkistävä silmänympäryshoito ja decoltéenhoito tuovat ylellisyyden tuntua. Hoito kruunaantuu helliviin kasvo-, decoltee, huuli- ja silmänympärysnaamioihin.

Sisältää alkupuhdistuksen, ihon sietokyvyn mukaan happopuhdistuksen, syväpuhdistavan entsymaattisen kuorinnan, höyrytyksen, epäpuhtauksien mekaanisen poiston, ampullin, silmänympärysten ja decolteen hoidon sekä ihanan rentouttavan hieronnan. Erikoisnaamion aikaan saat nauttia myös decoltée-, kaula-, huuli- ja silmänympärysnaamiosta. 

Mahtava valinta lahjakorttiin 🎁

120€

Fresh Up- kasvohoito

Fresh Up - kasvohoito esim. ruokatunnille. Sisältää alkupuhdistuksen, kuorinta-naamion ja loppuvoiteet.

40€

Kasvojen hieronta

Rentouttava kasvo-decolletéehieronta. Sisältää alkupuhdistuksen ja rentouttavan hieronnan.

35€


Floral Energy 

Kukkaisloistetta ihollesi 🌸

Kesäkauden 2023 - kausihoito hurmaa viehättävällä tuoksumaailmallaan ja pehmoisillaan tuotekoostumuksillaan, mutta yllättää myös tehokkuudellaan.

Erikoistuotteiden aktiiviainekonsepti sisältää tarkkaan valittuja kukkaiselementtejä: lumialppitähden, alppiruusun, hibiskuksen ja valkoisen lupiinin uutteet sekä damaskonruusun ruusuvesi palauttaa ihon elinvoiman ja energian sekä uudistavat ja kiinteyttävät ihoa!

Aivan ihana äitienpäivälahja lahjakorttiin!

77€

Ampoule Booster Cure

10ml täyteainetta ja vaikuttavien aineiden tehoa!

Ampoule Booster Cure- kasvohoidossa imeytetään ihoon viisi erilaista Janssen Cosmeticsin tehoboostereita eli ampullia. Tämä hoito näkyy ja tuntuu!

Hoito alkaa ihon syväkuorinnalla ja sivellinhieronnalla, jonka jälkeen ihoon aletaan syöttämään ampulleja - maksimaalista tehoa ja hoitoa. Ampullihoito aloitetaan aina tehokosteutuksella, jonka jälkeen aletaan ihoon syöttämään hoitotavoitteen mukaisesti eri ampulleja. Lopuksi iho viimeistellään ihoa silottavaan ja liftaavaan ampulliin, jonka jälkeen ihoon painellaan loppuvoiteet. 

ps. Tämä hoito on täynnä miltei jatkuvaa hierontaa erilaisin hierontamenetelmin 😍

83€

Siloittava Hyaluron Boost

Hyaluron Boost -erikoiskasvohoito vie mennessään kuivuuden ja kiristyksen tunteen. AHA-hapot ja hyaluronihappo sitovat ihoon taianomaisesti kosteutta ja hoidon jälkeen posket ovat pehmeät ja olo virkistynyt! AHA-happokuorinta poistaa ihon pinnalta kiristävän ja hilseilevän ihosolukon ja se myös sitoo ihoon kosteutta ja tasoittaa kosteusköyhyydestä johtuvia juonteita. Ylellinen erikoisnaamio edesauttaa Hyaluron Fluid -tehoampullin imeytymistä ihon syvimpiin kerroksiin. Hoito päättyy ihoa hemmottelevaan ja pehmittävään hierontaan.

85€

Puhdistava Healing Earth

Jokainen iho kaipaa puhdistavaa syvähoitoa silloin tällöin. Healing Earth -erikoiskasvohoito poistaa ihosta ylimääräistä talia, rauhoittaa näppyjä ja täyttää ihon kaunistavalla kosteudella! Entsymaattinen ja mekaaninen kaksoiskuorinta pehmittää ihon pintaa ja edesauttaa kuona-aineiden poistumista. Puhdistava ja kosteuttava kaksoisnaamio saa ihon säteilemään kirkkaana ja raikkaana. Oliivinlehtiuute ja kiinalainen valkosavi tasapainottavat talineritystä ja poistavat ihon pinnalta ylimääräistä talia. Imperata Cylindrica -juuriuute täyttää ihon kosteusvarastot.

75€

Kirkastava Vitaforce C

Vitaforce C -erikoiskasvohoito antaa ihollesi ihanaa energiaa! C-vitamiinihoito saa väsyneen ihon säteilemään ja tasoittaa ihon pieniä epätasaisuuksia ja pigmenttivirheitä. C-vitamiini on hoidossa läsnä heti alkuhetkistä lähtien. Iho puhdistetaan kirkastavalla puhdistuspuuterilla, stimuloiva kuorinta kuorii mekaanisesti ja kemiallisesti paljastaen raikkaan ja hehkuvan ihon. Virkistävä C-vitamiinipitoinen hieronta parantaa ihon hapensaantia. Energiaa antavan hoitokokemuksen kruunaa ihoa kohottava okluusionaamio.

85€

Hehkua antava Perfect Glow

Perfect Glow- kasvohoito alkaa ihon pintaa pehmittävillä keratolyyttisillä käsittelyillä. Kun iho on sileä ja pehmeä, saavat hoidon valoa heijastavat Soft Focus- pigmentit ihon säteilemään täydellisesti. Kaksoisnaamiokäsittely ravitsee ihoa ja täyttää pienet kosteusköyhyydestä johtuvat juonteet jättäen ihon pinnan tasaiseksi ja hehkuvaksi. Ensimmäisen naamion aikana saat nauttia ihanasta tikkuhieronnasta.

Mahtava valinta lahjakorttiin 🎁

85€

Raikastava Detox

Raikastava ja puhdistava Detox- kasvohoito! Sisältää ihon syväpuhdistuksen, kuorinnan sekä ihanan Black Detox Bubble Mask- naamion. Ihastuttavat sivellin- ja tikkuhieronnat antavat erikoishoidolle uutta ulottuvuutta.

Puhdistava erikoishoito sopii kaikille ihotyypeille, ihon erityispiirteet huomioidaan täydentävissä tuotevalinnoissa.

79€

Stimuloiva Caviar

Caviar- erikoiskasvohoito nuorekkuutta ja elinvoimaa kaipaavalle iholle!

Ylellinen Caviar -erikoiskasvohoito hoitaa tehokkaasti ikääntymisen merkkejä. Karpalo, kaviaari ja kollageeni aktivoivat ihon toimintoja, virkistävät ja antavat iholle elinvoimaa. Lämpövaikutukseen perustuva karpalokuorinta silottaa ja kirkastaa ihoa. Kaviaarigeelihieronta viilentää ja virkistää stimuloiden ihon uudistumisprosessia. Erikoishoito huipentuu ylelliseen kollageeninaamioon, jonka jälkeen iho hehkuu elinvoimaa.

98€

AHA- Exfoliation System- hedelmähappohoito

Kaunistava, kirkastava ja puhdistava hedelmähappoihin (AHA) perustuva ihon kuorintamenetelmä on täydellinen ratkaisu moniin erilaisiin ihonhoidollisiin haasteisiin. Hoitotulokset lunastavat odotukset, kun ihotyyppi, ihon tila ja ihon tavoitetila analysoidaan yksityiskohtaisesti. Happohoidoilla voidaan hoitaa kuivaa ihoa, rasvoittuvaa ihoa, aknea, pigmenttimuutoksia, arpia, sameaa ja elotonta ihoa. 

Sisältää alkupuhdistuksen, syväpuhdistuksen, happohoidon, neutraloinnin, seerumin ja loppuvoiteet.  

69€

AHA- Exfoliation System LUX - hedelmähappohoito

Exfoliation System LUX on hedelmähappokasvohoidon ylellinen versio. Siinä Exfoliation System -käsittelyn lisäksi hellitään ihoa ihotyypin mukaan valitulla ampullilla, pitkällä hieronnalla ja erikoisnaamiolla. Hoidon jälkeen iho puhdas, pehmeä ja kiinteä.

109€

AHA Exfoliation System- hedelmähappohoitosarja (5 krt)

Sarjahoidolla saat parhaimmat tulokset happohoidoista. Viiden hoitokerran sarjan aikana ihossa näkyy jo huomattava muutos. Maksettava ensimmäisella hoitokerralla. Aikaa varatessasi otathan yhteyttä hoitolaan. Normaalihinta 345€.

276€