Perinteiset kasvohoidot

Kasvohoidot tehdään laadukkaalla Janssen Cosmetics- tuotesarjalla. Tuotteet valitaan ihotyypin ja vallitsevan ihon kunnon mukaisesti. 

 Kaikkiin kasvohoitoihin kuuluu henkilökohtainen konsultaatio sekä ohjaus oikeisiin kotihoitotottumuksiin 💗

Lue lisää Janssen Cosmeticsista täältä.

Peruskasvohoito

Peruskasvohoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, ampullin, hieronnan, naamion ja loppuvoiteet. 

65€

Mekaaninen ihonpuhdistus

Käsintehtävä, perinteinen mekaaninen ihonpuhdistus, joka puhdistaa ihohuokoset putipuhtaaksi. Sisältää alkupuhdistuksen, syväpuhdistavan entsymaattisen kuorinnan, höyrytyksen, mekaanisen ihonpuhdistuksen, ampullin, naamion ja loppuvoiteet.

65€

Täydellinen kasvohoito 

Täydellinen kasvohoito, jossa ihohuokoset puhdistetaan ja hoidetaan ihotyypin mukaisesti, hoidon kruunaa rentouttava kasvo- decolleteéhieronta. Sisältää alkupuhdistuksen, syväpuhdistavan entsymaattisen kuorinnan, höyrytyksen, mekaanisen ihonpuhdistuksen, ampullin, kasvo-decolletéehieronnan, decolleteé- ja erikoisnaamion sekä loppuvoiteet.

85€

Ultraäänipuhdistus

Ultraäänipuhdistus on tehokas, mutta hellävarainen ihon syväpuhdistus ja kuorinta, joka samalla aktivoi ihon toimintoja. Loistava epäpuhtaalle, tukkeutuneelle ja puhdistusta kaipaavalle iholle. 


Sisältää alkupuhdistuksen, ultraäänipuhdistuksen, höyrytyksen, mekaanisen ihonpuhdistuksen, ampullin, naamion ja loppuvoiteet. 

70€

Ultraäänipuhdistus LUX

Hemmottelevampi versio normaalista ultraäänihoidosta.

Sisältää ultraäänikuorinnan, höyrytyksen, mekaanisen ihonpuhdistuksen, ampullin, kasvo-decolleté- hieronnan, erikoisnaamion sekä loppuvoiteet.

95€

Timanttihionta

Timanttihionta on tehokas kuorinta paksulle, tukkeutuneelle, samealle ja pigmentoituneelle iholle. Kirkastaa ja tasoittaa ihoa tehokkaasti. Sisältää alkupuhdistuksen, timanttihiontakuorinnan, ampullin, hieronnan, naamion ja loppuvoiteet.

70€

Timanttihionta LUX

Laajempi ja hemmottelevampi versio normaalista timanttihiontahoidosta. 

Sisältää timanttihiontakuorinnan, höyrytyksen, mekaanisen ihonpuhdistuksen, ampullin, hoitavan ultraäänen, kasvo- decolleté- hieronnan sekä loppuvoiteet.

95€

Luksuskasvohoito  

Erityisen rentouttava ja hemmotteleva kasvohoito. Sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, ampullin, silmänympäryshoidon, kasvo-decolletéehieronta, erikoisnaamion sekä loppuvoiteet. Erikoisnaamion aikana saat nauttia rentouttavasta päähieronnasta. Jos haluat pitkän hieronnan ja hemmottelun, valitse tämä 😍

Mahtava valinta lahjakorttiin 🎁

95€

Kuningatarkasvohoito

Kuningatar-kasvohoidossa yhdistyvät sekä ylellisyys että tehokkuus. Hellivät pehmentävät naamiot sekä tehokas ihonpuhdistus tekevät ihosta pehmeän ja silkkisen. Virkistävä silmänympäryshoito ja decoltéenhoito tuovat ylellisyyden tuntua. Hoito kruunaantuu helliviin kasvo-, decoltee, huuli- ja silmänympärysnaamioihin.

Sisältää alkupuhdistuksen, ihon sietokyvyn mukaan happopuhdistuksen, syväpuhdistavan entsymaattisen kuorinnan, höyrytyksen, epäpuhtauksien mekaanisen poiston, ampullin, silmänympärysten ja decolteen hoidon sekä ihanan rentouttavan hieronnan. Erikoisnaamion aikaan saat nauttia myös decoltée-, kaula-, huuli- ja silmänympärysnaamiosta. 

Mahtava valinta lahjakorttiin 🎁

120€

Fresh Up- kasvohoito

Fresh Up - kasvohoito esim. ruokatunnille. Sisältää alkupuhdistuksen, kuorinta-naamion ja loppuvoiteet.

40€

Kasvojen hieronta

Rentouttava kasvo-decolletéehieronta. Sisältää alkupuhdistuksen ja rentouttavan hieronnan.

35€

Haluatko varata ajan?

Kauneussalonki Miliina

Kauppalankatu 9-11, 32200 Loimaa